YARDIM Plotme Hatası

'Minecraft Eklenti (Plugin)' forumunda MD_Optional tarafından 27 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

  1. MD_Optional

    MD_Optional Sudan Çıkmış

    Katılım:
    26 Kasım 2016
    Mesaj:
    25
    Alınan Beğeniler:
    2
    Reputation:
    17
    [09:03:13] [User Authenticator #20/INFO]: UUID of player EmilH is d9928910-c600-376e-9615-80299d8a39ab
    [09:03:13] [Server thread/INFO]: EmilH[/5.62.126.156:59656] logged in with entity id 1431975 at ([minigames] -1377.6534871296703, 4.0, -3591.4998284393064)
    [09:03:13] [Server thread/INFO]: [+] [Soylu] EmilH
    [09:03:13] [Craft Scheduler Thread - 383/WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 383"
    [09:03:13] [Craft Scheduler Thread - 383/WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin PlotMe v0.13e generated an exception while executing task 48649
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at com.worldcretornica.plotme.PlayerList.replace(PlayerList.java:110)
    at com.worldcretornica.plotme.PlotManager$2.run(PlotManager.java:1681)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
    ... 3 more


    Bazı Oyuncular Girince Panel'de Böyle Yazıyor.
     
  2. smt287

    smt287 Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    7 Eylül 2016
    Mesaj:
    153
    Alınan Beğeniler:
    26
    Reputation:
    7
    Dünya ile ilgili galiba bir sıkıntı çıkıyor. Eğer sadece bazı oyuncularda çıkıyorsa oyuncuların arsalarını kontrol edin derim. Ama her oyuncuda böyle yapıyorsa eklentinin sürümünü değiştirmenizi öneririm.
     
  3. MD_Optional

    MD_Optional Sudan Çıkmış

    Katılım:
    26 Kasım 2016
    Mesaj:
    25
    Alınan Beğeniler:
    2
    Reputation:
    17
    Tüm Sürümlerinde Böyle Sorun Varmış.
    Öbür Kişilerdede Oluyormuş.
     
  4. smt287

    smt287 Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    7 Eylül 2016
    Mesaj:
    153
    Alınan Beğeniler:
    26
    Reputation:
    7
    PlotMe kullanırken başıma böyle bir sorun gelememişti. Eski sürümleri kullanmayı deneyin.
     
    Latest Given Reputation Points:
    Hai: 1 Point (test) 3 Şubat 2017
  5. Hai

    Hai Sudan Çıkmış

    Katılım:
    2 Şubat 2017
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    0
    Reputation:
    168
    upupupupu
     
    Latest Given Reputation Points:
    smt287: 5 Points (test) 3 Şubat 2017